nudlar och tacksamhet.

 

Det blir mycket mikromat nu när köket är utrivet, som nudlar. Tillagas i handelsboden där vi har alla köksgrejer. Madde Boberg var och röjde upp där häromdagen och nu känns det faktiskt riktigt trevligt att gå ut o mikra mat.

Det tråkigaste just nu med renoveringen är att vi saknar våra vänner. Vi längtar tills Liiiite till är färdigt så  vi kan börja bjuda hem folk eller kunna slappna av en kväll o åka iväg o hänga med folk. Till alla våra vänner, vi saknar er och hoppas att ni står ut när vi jobbar så intensivt. Vi längtar efter att det ska lugna ner sig så vi kan se huset som vårt hem som vi kan bjuda hem folk till.

Dock är vi mycket mycket tacksamma för alla som kommer förbi. Vi vet att vi har nämnt det innan men det tåls att säga igen. Tack till alla som kommer med fika, tack till alla som bjuder hem oss på lunch, tack för dom spontana minutrarna och ibland timmarna någon kommer  o tar ett tag med penseln. Tack till våra pappor och mammor. Tack för all stöttning. Vi är glada och tacksamma. Vi är välsignade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s