senaste tiden.

Under den senaste tiden har vi arbetat nästan dag och natt med huset vilket har gjort att vi inte hunnit med så mycket annat, som att uppdatera bloggen till exempel. Nu har vi båda börjat plugga i Jönköping och Linköping så då går det lite saktare. Men lite har hänt sen sist. Till exempel har golvet lagts in i kök och matsal och även behandlats med lut och olja. Blev sjuukt bra!

Innan sista golvbrädorna lades passade Astrid på att sova gott i isoleringen. Var bara tvunget att dokumenteras.

Sista brädorna läggs.

Trött men nöjd.

Den senaste veckan har vi ägnat oss att vårda vårat fina golv. Slipning och behandling. Vi var väldigt fundersamma på vilken behandling vi skulle ta. Vi ville verkligen att golvet skulle få behålla sin ljusa färg samtidigt som man vill ha en tålig yta i både kök och matsal. Det blev två strykningar med en vitpigmenterad lut och två strykningar med OSMO golvolja. Rekomenderas starkt till er som vill olja era trägolv. Lätt att arbeta med och ger ett skitbra resultat. Tack Hagvil för tips och råd.

 

Annonser

2 tankar om “senaste tiden.

  1. Det är tydligt att ni jobbat riktigt hårt.
    Ser otroligt fint ut, blev ju jättebra med den öppna känslan mellan kök o matsal. Jättefint golv! Jättefin tapet! Jättefint par som bor där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s