tankar om renovering.

När man ger sig in i en renovering så hamnar med stor sannolikhet  i riskzonen för att ta emot många kommentarer om hur man bör och inte bör göra med sitt hus. Vi känner igen oss själva i det, verkligen! Alldeles för lätt så har vi åsikter om hur folk renoverar, väljer att bygga sitt hus och inreda sitt hem. Man tänker: Kommer det där blir bra verkligen? Undrar om dom har tänkt på det här och det här? Dock blir man lika chockad och bedrövad varenda gång man hör att det pratas runt om hur man själv väljer att göra och hur man själv väljer att ha det i sitt hem. Något som är förskräckligt synd. Därför försöker vi peppa varandra att inte uttala oss om vilka val andra människor gör när de bygger. Varför?

1. Människor bygger utifrån sin egen kunskap, sin egen tid, sin egen förmåga och utifrån sin egen kassa!

2. Vi har alla olika smak och olika stil!

3. Om jag tror att den och den inte har tänkt på just det där viktiga som verkar fattas i deras renovering, varför säger jag då inte det till den personen och hjälper dem istället för att snacka runt med andra om det!?

4. Det är härligt när människor går utanför ramarna. När man får höra: Ja man brukar ju normalt sett inte göra så.. Ja men skit i vad som är normalt eller inte. Har vi inte kommit längre? Vad är normalt? Det är väl underbart när människor går utanför ramarna, hittar egna lösningar och inte lever efter ett standardmått?!

Ett fåtal gånger har vi funderat på att stänga ner bloggen på grund av den märkliga känslan av att ha öppnat upp våra val för allmänheten och att vi får skylla oss själva att människor tycker och tänker om vad vi gör( haha, det är ju så många som läser den här bloggen menar jag). Men kanske är bloggen ett bra sätt att öva sig i att själva inte bry sig så mycket om andra och att själva slå dövörat till när man hör att folk tycker och tänker om hur vi renoverar.

Vi inspireras så otroligt av andra bloggar och de handlar framför allt om människor som går sin egen väg i både renovering och val av livsstil. T.ex. underbaraclaras.com och lundagard.blogspot.com Kolla in för inspiration och lär av dessa människor som verkligen går mot strömmen!! Ciao

Annonser

4 tankar om “tankar om renovering.

  1. Hej!
    Ville bara skriva en hälsning, jag är syster till Mattias och Mathilda Eriksson ( och Fredrik) Emilie vi gick samma sektkurs på HLK, Blev tipsad om er blogg och brukar titta in här då och då. Ni gör ett kanonjobb och det blir verkligen jättefint!! Heja er

  2. Bra jobbat syrran. Gillar ditt inlägg 14 November!!! Du dominerar! Be proud!!!
    Har just nominerat Adam till Sveriges bästa hemmafixare på Vi i Villa….
    Kram på er Love ya/Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s