Kontakt

Har ni frågor kring vad vi gör släng iväg ett mail!

emeliesweden@yahoo.se

adamcpaulsson@hotmail.com

Annonser

11 tankar om “Kontakt

 1. Hej Emelie & Adam!!
  Jag har varit inne på er blogg i inledningsskedet av ombyggnaden, men har sen glömt adressen. Idag ringde jag till Viktor och Hanna för att få den, och här sitter jag nu framför skärmen och tittar på ert FANTASTISKA! hus. Det är såå fint!! Där skulle jag vilja bo! Beundrar er energi och er smak!! Kram Ingrid Nilsson (Tofta)

 2. G alet kul att kolla här och se hur det går för er… Saknar er och önskar vi bodde grannar =) Men en dag …
  Ni får det hur som helst galet fint och jag är verkligen tokimponerad. Känns skönt att ha såna händiga och proffsiga människor i sin bekanskapskrets.
  Ni är bäst!!
  Störst KRAM

 3. hej emelie & adam! Jag och björn har hittat hit (efter att ha hört ryktas om att ni skaffat hus & blogg). Vad fint ni gör & vad duktiga ni är! Vi försökte läsa oss till när ni började med detta projekt, stämmer det att ni började i somras…vet ju hur mycket tid det tar att renovera så vi är mäkta imponerade!
  Hoppas vi kan komma och se detta live, ni däremot får inte komma till oss med tanke på att vi har hållit på i tre år och….ja, vi kan väl säga att vi har rätt så mycket furupanel kvar som ska rivas! (vi är lite bittra på att ni är så sjukt ihärdiga)
  tyck om er & emelie jag saknar dig & dina funderingar!
  kram

  • Nej men hallå Angelica! jamen visst vettö, här kan ni följa spektaklet! Hur går det själva? Vore ju underbart att få se lite från ert projekt, och höra lite visa råd om hur ni överlevt =)!!

   • här går det sakta men säkert, vad gäller att överleva så vet vi ju inte ännu om vi kommer att göra det! men dock så har vi en fråga om hur och med vad ni behandlat ert golv med?

   • Golven har vi hyvlat och spontant om. Vi slipade dom först, sen använde vi OSMOs hårdvaxolja. Riktigt bra och dryg. lite dyr men värt ändå. blev ett bra resultat. dock inser man ju att oljade trägolv inte är det ultimata i kök där det slabbas o har sig. Om vi får barn så sätter jag nog målarfärg på dem. Trots makens åsikter om målade golv. ha! Angelica. det skulle vara så fantastiskt roligt att se er, om ni någon gång har vägarna förbi vet ni vem ni ska ringa! och om vi tar någon runda till torsby o skidtullen så ringer vi er!! skulle vara så roligt att se er! kram

   • Vill inte vara petig men kanske skall nämnas att vi har lutat golven också. I kök och matsal gjordes det två gånger innan hårdvaxoljan. I ”salen” har vi enbart slipat golven, sedan lutat och såpat dem.
    Hoppas allt är bra med er där uppe och som emelie sagt vore det roligt att ses!
    /adam

 4. Bra jobbat syrran. Gillar ditt inlägg 14 November!!! Du dominerar! Be proud!!!
  Har just nominerat Adam till Sveriges bästa hemmafixare på Vi i Villa….
  Kram på er Love ya/Elin

 5. Åh vad duktiga ni är och vad fint ni gör!!! Jag drog precis en ramsa i frustration över spackelremsor som inte gör som jag vill i vårt gästrumsprojekt… Oj vad bra det var med lite perspektiv från ert ngt större projekt! 🙂 LYCKA till och keep up the good work, jag hejar på er! Kram fr Linda Wissting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s